Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Musikhjälpen – Petra & Simons bröllop

0
Årets musikhjälpen är tillända, julen har passerat och vi ser fram emot ett nytt år om några dagar. Min auktion för bröllopsfotografering och bössan, där man kunde vara med och tävla om en valfri porträttfotografering, drog totalt in 6200:-. Inget rekordår för min del men många bäckar små heter det ju. Dragningen för bössan gjordes 23 december och vinnaren blev Christel. Auktionen som avslutades söndag kväll vanns av Malin som gifter sig till sommaren. Då ska jag även fotografera Linnéa och Gustav som tog hem auktionen förra året.
Året innan dess var det Petra och Simon som var de lyckliga vinnarna. De hade sitt bröllop i Kristianstad, augusti 2021. Vi träffades på salongen där Petra gjorde sig iordning tillsammans med sina tärnor. Efter en kort bilresa till Tivoliparken mötte vi upp med Simon och hans följe. Där blev det ett tårfyllt och gripande möte mellan brudparet. Porträtten togs på olika platser runt om i parken och därefter tog vi bilen till vackra Nosaby kyrka. Middag och fest hölls en kort bilfärd därifrån – på Näsby gård. Utsmyckningen gick i brädspelets tecken – ett stort gemensamt intresse hos brudparet. Så roligt med personliga bröllop och ljuvliga sommardagar. Stort tack Petra och Simon! Fler bilder från bröllopet kommer upp inom kort under BRÖLLOP.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: