Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

BRÖLLOP

Grattis, vad kul att ni ska gifta er! Planera för bröllop är nog det roligaste man kan göra. Just nu gissar jag att tankarna snurrar med idéer på hur ni kan göra er bröllopsdag så personlig och bra som möjligt. Jag har varit där själv, och som er fotograf finns jag här för er och stöttar er i stort och smått fram till bröllopet.
Det är underbart att planera bröllop men mellan varven kan det också vara stressigt. Glöm inte de som finns omkring er – ta hjälp av vänner och familj i de stunderna och lägg fokus på det som ni tycker är roligast. Det viktigaste på bröllopsdagen är att ni kan slappna av och bara njuta av dagen. Man planerar in i minsta detalj och plötsligt är dagen här. Den kryper och rusar fram på en och samma gång. Ni är förmodligen väl förbereda på allt som kommer hända från dess att ni vaknar på morgonen till sena kvällen, när dansen drar igång, men samtidigt händer så mycket som man inte rår över. Långväga vänner, familj som samlas på samma ställe, tårarna i föräldrarnas ögon (de som kanske lovat att inte gråta), pirret inför vigseln, talen under middagen, dansen på kvällen – när man äntligen släpper loss.

Bröllop är underbart!

Att som fotograf få vara en del av allt detta (igen och igen) är anledningen till att detta troligen är världens bästa jobb. Så tack till er som hittat hit och funderar på att boka mig som er fotograf. Att få följa med på vägen från planeringsmöte, provfotograferingen, hjälpa till när det dyker upp frågor om stort och smått, få reda på alla små (och kanske stora) hemligheter inför bröllopet, att få vara med under er dag – från morgonens första kopp te och rostmacka med marmelad till kvällens barfotadans under stjärnorna… Jag älskar mitt jobb. Att få vara där för mina brudpar, hjälpa till att fånga dagens alla små och stora stunder med min kamera. Känslorna. Glädjen. Tårarna. Skratten.
Vill ni boka mig för er dag? Toppen! Jag har färdiga paket för porträtt, vigsel, halv- eller heldag, men då det är er dag så går det självklart bra att skräddarsy ett eget efter era önskemål och behov. Vad passar er bäst? I alla mina paket ingår planeringsmöte, frågor inför bröllopet, provfotografering, alla de bästa bilderna från fotograferingen i ett webbalbum samt på ett USB-minne, möjlighet att beställa tackkort, tavlor och album i efterhand.
Bokningen är klart så snart vi skrivit under avtalet och bokningsavgiften på 30% är inbetald. Reskostnad tillkommer vid bröllop utanför Stockholms län.
Porträttpaketet (fotografering 1 timma) 12000:- (går endast att boka inom Stockholms län + Uppsala län)

Stadshuspaketet (vigsel + porträtt) (ej lördagar under högsäsong) 9000:- (går endast att boka inom Stockholms län

Vigselpaketet (vigsel + porträtt) 18000:-

Halvdagspaketet (fotografering 5 timmar) 24000:-

Heldagspaketet (fotografering 10 timmar) 32000:-

Återigen – stort grattis till ert framtida bröllop – the best day ever!
/Fotograf Ida Arvebro
%d bloggare gillar detta: