Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

OM IDA

 
 
Hej och välkommen hit! Jag heter Ida Arvebro och är fotograf. Intresset väcktes tidigt och 2009 startade jag mitt företag där jag framförallt fotograferar porträtt, bröllop och företagsevent.
Något av det bästa jag vet är att dricka en latte macchiato på något mysigt café och planera roliga äventyr – stora som små. Jag är kattmänniska (som också älskar hundar), läser böcker (när jag inte har för mycket att göra) och reser gärna. Som fotograf älskar jag att skapa och vara kreativ. Min stil är en blandning av dokumentärt och uppställda porträtt som gärna kryddas med känslor. Vill du boka mig som din porträtt- eller bröllopsfotograf har jag som mål att framkalla unika bilder som spelar dig på bästa sätt.
Jag älskar bröllop och fotograferade mitt allra första sommaren 2005 – har blivit några stycken under åren sen dess – alla underbara och unika på sitt sätt.
Att få vara med under en hel dag – från frukostmackan till sena kvällen när alla dansar barfota efter en lång och fantastisk dag – kan man ha ett bättre arbete? Sedan två år tillbaka arbetar jag heltid vid sidan om mitt företag och tar därför inte mer än ett par bröllop per säsong. Vill ni boka mig så kontakta mig i god tid.
Tillsammans bestämmer vi på förhand var, när och hur bilderna skapas. Jag utgår från Stockholm men resen gärna till när och fjärran.
Boka mig via hemsidan eller hitta mig på här på Instagram eller facebook. När jag inte fotograferar porträtt tar jag gärna med mig kameran ut i naturen. Nu kan ni beställa mina Fine Art-bilder direkt på hemsidan eller via mitt galleri på Printler som ni hittar HÄR.
Vi ses!
%d bloggare gillar detta: