Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

OM IDA

Hej och välkommen hit! Jag heter Ida och är fotograf. Något av det bästa jag vet är att dricka en latte macchiato på något mysigt café och planera roliga äventyr – stora som små. Jag är dessutom kattmänniska, slukar böcker (när jag inte har för mycket att göra) och reser gärna med min man. Som fotograf älskar jag att skapa och vara kreativ. Min stil är en blandning av dokumentärt och uppställda porträtt som gärna kryddas med känslor. Vill du boka mig som din porträtt- eller bröllopsfotograf har jag som mål att framkalla unika bilder som speglar dig. Jag älskar bröllop. Att få vara med under en hel dag – från frukostmackan till sena kvällen när alla dansar barfota efter en lång och fantastisk dag – kan man ha ett bättre arbete? Lika mycket älskar jag att fotografera enskilda porträtt, t.ex. på dig och din växande mage. Att få upptäcka nya platser ger mig inspiration. Att få träffa nya människor lika så.
Tillsammans bestämmer vi på förhand var, när och hur bilderna skapas. Jag utgår från Stockholm men resen gärna till när och fjärran. Bilderna går vi gemensamt igenom efter fotograferingen och du har möjlighet att köpa produkter eller filer. Bilder som väcker känslor, glädje och stolthet. Bilder som är du.
Boka mig via hemsidan eller hitta mig på här på Instagram eller facebook.

När jag inte fotograferar porträtt tar jag gärna med mig kameran ut i naturen. Nu kan ni beställa mina Fine Art-bilder direkt här på hemsidan eller besök mitt konto på instagram.

Vi ses!

%d bloggare gillar detta: