Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

PRISLISTA porträtt

En fotografering ska vara ett fint minne och upplevelse – oavsett om det handlar om bilder på en växande mage eller en porträttfotografering som enbart är till för en lyxig egoboast! Jag erbjuder olika fotograferingar – allt från hemma hos/lifestyle till bröllop och företagsevent.

PORTRÄTTFOTOGRAFERING
Fotograferingen sker hemma hos dig och / eller annan plats som vi kommit överens om på förhand. Det finns möjlighet för flera ombyten och olika miljöer för att få så omväxlande bilder som det går.

GRAVID- & NYFÖDDFOTOGRAFERING
Gravidfotograferingen sker utomhus och/eller hemma hos er. Nyföddfotograferingen är en ”hemma-hos”fotograferingen några dagar efter att ni kommit tillrätta hemma. Jag dokumenterar er i hemmamiljön i lugn och ro.

PARFOTOGRFERING
Fotografering tillsammans med din käraste – i skogen, i staden, vid havet eller hemma hos er.

FÖRETAGSFOTOGRAFERING
Ett uppdrag kan vara allt från personalporträtt till webbsidan, stämningsfulla bilder på väggarna i fikarummet, eller längre projekt.
Några av mina tidigare kunder är: Allers Media AB, Bang for the bucks, Ecophon AB, Georges Guld AB, HSB Sydost, MIO AB, Qarma, Stiftelsen Spinalis, Stockholm Games, Textilia AB, Yamile förlag.
Kontakta mig för offert.

Vad händer sen? Efter fotograferingen skickas ni ett webbgalleri med bilder från fotograferingen där ni i lugn och ro kan välja om ni vill beställa digitala filer eller produkter. Kontakta mig för offert.

Obs! Reseersättning utgår med 25:-/mil vid fotograferingar utanför Stockholms län. Vid längre uppdrag tillkommer logi och boende.

%d bloggare gillar detta: