Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

MUSIKHJÄLPEN

Musikhjälpen är en av årets absolut bästa veckor, i mitt tycke. De tar upp viktiga ämnen och berör ända in i själen. Jag har de senaste åren auktionerat ut fotograferingar till förmån för de olika engagemangen. I fjol var första året som jag auktionerade ut en bröllopsfotografering. Vinnarna som tog hem auktionen var Victor och Lisa, ett jättehärligt par från Göteborg som hade sitt bröllop på Näs Gård några mil väster om Jönköping.

I årets upplaga av musikhjälpen, vars tema är ”barn är inte till salu”, har jag just nu tre auktioner uppe. Den första är en bröllopsfotografering och går ut torsdag 21 december kl 21.06. Ni hittar auktionen HÄR.

Som andra auktion kan man buda på en gravidfotografering, som kan utökas till att även innefatta barnets första år. Den auktionen går ut på fredag 22 december kl 16:20.
Auktionen hittar ni HÄR.

Min tredje auktion är en porträttfotografering. Den går ut på lördag 23 december kl 23:51 – några minuter innan julafton. Den auktionen hittar ni HÄR.

Ifjol (2016) drog mina auktioner in totalt 13,690:-. Min förhoppning är att årets auktioner ska komma upp i samma nivå och gärna högre. Gå gärna in och buda! Vill ni inte buda på just dessa auktioner har jag även en bössa där man kan skänka en slant (från 20:- och uppåt). Min bössa hittar ni HÄR.

Stort tack för att ni är med och kämpar för att barn inte är till salu!

%d bloggare gillar detta: