Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

När sommaren närmar sig höst.

0
Min sommar har bestått av jobb, jobb, jobb, bröllop, sol och värme – och bara swishat förbi. Mina planer att börja blogga lite mer ihållande under sommarmånaderna blev inte mer än en flyktig tanke. Jag kan dock lova att jag varit påväg ett flertal gånger. Valt ut bilder jag ska publicera, hur och i vilken ordning, men sen har det tagit stopp. Det har inte blivit något mer än så.  Nu sitter jag med 3-4 uppslag och funderar på vad jag ska lägga ut. Istället för bloggen så har mitt konto på instagram fått ta mer av det som jag tänkt blogga, så för er som följt mig där så har ni ändå fått se lite av vad sommaren haft att erbjuda. Nu drar lite svalare vindar in och tempot går ner något. Jag ser fram emot mysiga familjebilder där man får klä på sig varma tröjor och dricka rykande choklad mitt i en granskog – någon som är intresserad?

pewedding_low-9486.jpg

Sex bröllop har det hunnit bli den här sommaren. De tre första i Karlskrona (med omnejd) och de tre senaste här uppe i Stockholm/Uppsala. Jag har fått träffa underbara par och massa trevliga gäster och familjemedlemmar. Fått uppleva nya platser (och en del bekanta) och allas olika touch på bröllop. Varma dagar, regnskurar (få men ihållande), vindar och ännu fler varma dagar – igen.

IMG_0618

Det som genomsyrat bröllopen är att de alla litat fullt ut på mig och mitt bildspråk. Har jag velat testa något nytt så har det alltid varit fritt fram – vilket jag är väldigt glad över att få göra, trots att det må vara aningens impulsivt – men är det inte då man får de bästa och naturligaste bilderna?!

IMG_2092.jpg

Får jag drömma till nästa sommar redan nu så önskar jag mig samma variation och personliga tolkningar av vad bröllop betyder och lika underbara bröllopspar som den här sommaren bjudit mig på.

IMG_4555-2

Nu ser jag fram emot höst. Att få sparka löv, klä sig varmt, dricka en massa te och fotografera en hel del växande familjer – att få dokumentera mina kunders liv med min kamera, från den växande magen och framöver. Det är min förhoppning.

 

Sommarplaner

0
Det har redan gått två veckor sedan årets första bröllop ägde rum, och en vecka sedan det andra. Stort grattis säger jag till mina fina brudpar! (bildbevis nedan)

Jag är tillbaka i Stockholm och växlar jobbet med redigeringen av bröllopen med jobbet på Securitas (där jag jobbat vid behov sedan ett år tillbaka). Nu dröjer det lite till nästa bröllop som är först i juli, även det i Karlskrona. Jag kommer dock åka ner igen om två veckor för att jobba lite med vår lägenhet som snart kommer ut på marknaden – så spännande! Aldrig haft en lägenhet som jag tyckt bättre om än denna, så det är med lite sorg i hjärtat som vi nu släpper den, men samtidigt ska det bli kul att så småningom hitta något nytt närmare Stockholm.

Vill ni boka en fotografering i Stockholm eller Karlskrona i sommar så kontakt mig via formuläret HÄR