Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Gravidfotografering i Järvastaden.

0
Förra vintern, i slutet av februari när solen börjat komma tillbaka och snön börjat smälta undan (ungefär samma tid som nu alltså) fotograferade jag Erik och Miranda som väntade på att bli föräldrar för första gången. Fotograferingen började hemma hos dem, tillsammans med katten Måns. Det blev lite lifestyle-bilder blandat med uppställda motljusbilder. Därefter gick vi ut och tog en sväng runt om i området. Där hittade vi flera härliga bakgrunder (guldfärgad panel, kakel med bär målade på och en stjärnhimmel under ett valv bl.a.). Sen tog vi oss ut till Stenhamras stenbrott när solen var på väg ner. Svårt att tro att det snart gått ett helt år sedan deras lilla Henry kom till världen. Vill ni boka en gravidfotografering kontakta mig här.

Februari

0
Nu har det gått ca 2 veckor sedan bröllopsmässan i Uppsala – så kul att träffa andra utställare och alla er besökare! Efter mässan har det varit sjukstuga här – en klassiker i februari för de flesta – och jag ser fram emot sommaren och alla härliga bröllop. Jag har vissa datum kvar för bröllop i sommar: 13/5, 10/6, 15/7, 29/7, 12/8 & 19/8 Maila eller ring mig om ni vill paxa ett av mina kvarvarande datum. (Var ni med på mässan i Uppsala så finns det ju dessutom en fin bonus som gäller fram till sista mars) Planerar ni att gifta er i september / oktober så kontakta mig gärna för lediga datum.

Inför bröllopen ser jag alltid (i bästa möjliga mån) till att träffa mina brudpar för en pratstund samt en provfotografering. Det är alltid ett bra tillfälle att få lära känna varandra litegrann och gör att bröllopsdagens fotografering flyter på bättre då ni/brudparet har fått prova på att vara framför kameran. Om det går kan man också titta på platserna för bröllopsfotograferingen då – om det är i närheten. I fjol gifte sig goda vänner till mig och vi åkte upp till Falun och träffade dem några månader innan bröllopet. Det är jättebra att kunna prova lite olika platser för att hitta sina favoriter – men också för att välja bort det som inte känns riktigt rätt. I det här fallet hittade vi två platser som låg med några minuters bilkörning mellan varandra. Platserna skiljde sig åt men hade båda något som låg paret nära. Här kommer lite bilder från deras provfotografering samt bröllopet: