Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Ännu en säsong tar fart.

0
Maj, denna underbara månad. Just i år bjuder den på högsommarvärme (iaf sedan en vecka tillbaka). Körsbärsträden har både slagit ut och blommat över. Hägg och syrener sprider en ljuvlig doft. I början på året hade jag en gravidfotografering och nu i maj fick jag besöka Alicia, på knappt tre veckor, och föreviga henne tillsammans med hennes mamma Charlotte. Så fint att se dessa två tillsammans.

Ljuset ute just nu är helt magiskt. Går ni i tankarna på att boka en fotografering så gör det nu, vänta inte. Jag passade på att fotografera två av mina syskonbarn och min syster för en liten tid sedan. Vi tog några bilder i ett skogsparti innan solen hunnit gå ner. Hade förmodligen kunna stannat där hela kvällen, men så glad över bilderna som vi fick till.


Nu drar snart min bröllopssäsong igång på allvar. Om ca en vecka åker jag ner till Karlskrona för två bröllop. Ska bli jättekul att äntligen vara igång igen. Nu kör vi!

Maj maj måne.

0
Det här med att blogga… det går minst sagt upp och ner i engagemang och inlägg från min sida. Jag sitter med bilder som snart är ett år gamla och har länge tänkt att posta dem, nu känner jag dock att det har blivit till ett måste, vilket gör att det inte alls känns särskilt inspirerande längre.
Men idag sitter jag och gör något helt annat. Jag har fått upp ett galleri på Printler och sitter med min STORA bildbank sedan evigheter tillbaka och letar upp små guldklimpar som jag tänkt sälja via sidan. Detta ger lite nytändning (trots att bilderna inte är nytagna) och plötsligt kände jag – det är dags för ett nytt blogginlägg!

Maj månad är här och snart drar bröllopssäsongen igång igen. Det blir min 10:e säsong sedan jag startade upp mitt företag. Eventuellt blir det den sista. Älskar bröllop. Att få vara med på parens resa och skapa något tillsammans – följa deras dag och ge dem minnen som de kan bevara för resten av livet – finns det något bättre eller mer ärofyllt? Jag tror nästa inte det, men det finns så mycket annat i livet också. Vi får se vad livet tar oss och hur nästa sommar ser ut. Är just nu i starten av att sälja vår lägenhet nere i Karlskrona. Lägenheten som vi hyr i Sollentuna just nu har vi till slutet på sommaren, med förhoppning om att få ha den ytterligare en tid. Vem vet hur framtiden ser ut. Ser fram emot en härlig sommar i Stockholm och Karlskrona fylld med bröllop, vänner, familj och kärlek.