Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Sommarplaner

0
Det har redan gått två veckor sedan årets första bröllop ägde rum, och en vecka sedan det andra. Stort grattis säger jag till mina fina brudpar! (bildbevis nedan)

Jag är tillbaka i Stockholm och växlar jobbet med redigeringen av bröllopen med jobbet på Securitas (där jag jobbat vid behov sedan ett år tillbaka). Nu dröjer det lite till nästa bröllop som är först i juli, även det i Karlskrona. Jag kommer dock åka ner igen om två veckor för att jobba lite med vår lägenhet som snart kommer ut på marknaden – så spännande! Aldrig haft en lägenhet som jag tyckt bättre om än denna, så det är med lite sorg i hjärtat som vi nu släpper den, men samtidigt ska det bli kul att så småningom hitta något nytt närmare Stockholm.

Vill ni boka en fotografering i Stockholm eller Karlskrona i sommar så kontakt mig via formuläret HÄR

Landat i Karlskrona

0
Igår kväll kom jag, efter några timmar på buss, äntligen fram till Karlskrona. Stan, är som alltid, finast så här års – solen som glittrar i vattnet, fåglarna med sina ungar som simmar under bryggorna, fullt med folk på uteserveringarna.. en klassisk sommarstad med andra ord. Och som vanligt är det, mer eller mindre, blåsigt. Dagar som denna är det dock inget jag klagar över, det har varit väldigt varmt så att det fläktat lite till och från har bara varit skönt. Just nu ser morgondagen ut att bjuda på något lite svalare temperatur, vilket jag inte skulle gråta för – det är nämligen dags för bröllop och att riskera att någon svimmar av värmeslag hoppar jag gärna över. Oavsett väder så ska det bli jättekul att dra igång bröllopssäsongen och första paret ut, Martin och Rebecca, kommer bli jättekul att få fotografera. Dags att ladda batterier, tömma minneskort och vila fötterna. Trevlig kväll!