Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Mot nya mål

0

Flytt, pandemi, lågkonjuktur, heltidsjobb på annat håll, oroligheter i världen, avsaknad av inspiration.. mycket har det varit de senaste åren som påverkat mitt företag och vad jag producerat. Just nu är jag hemma och vilar upp mig efter en dryg förkylning och hosta sen en vecka tillbaka, men som gett mig lite tid att fundera på nya mål. Ska försöka att framöver hitta tillbaka till glädje och energi när det gäller företaget och mina uppdrag. Då jag för tillfället jobbar skift ger det mig stora möjligheter veckorna jag är ledig att ta mig ann privata fotoprojekt, nya fotouppdrag åt kunder, jobba på att få hemsidan att bli komplett och faktiskt slänga ihop ett och annat blogginlägg här där jag kan visa er tidigare och nya fotograferingar. Så vad tror vi – tio blogginlägg innan året är slut – det ska väl inte vara ett helt orimligt mål?

När det gäller hemsidan så har jag börjat med att uppdatera tidigare bröllop. Sedan 2005 har det blivit en hel del och jag vill kunna visa upp flera av bröllopen som jag verkligen älskar här. Några av de som inte funnits uppe sedan tidigare ser ni ett urval från här nedan – det är bilder från Jenny och Peters bröllop i Stockholm, Lena och Roger samt Nicole och Eriks bröllop, båda i Blekinge. 2022 blev inte en stor säsong för bröllop men jag fick äran att vara gäst på 3 och fotograf på 2 av dessa samt assistent på ytterligare ett. Bilder kommer inom kort (vågar jag nog lova).

Då var det dags igen…

0
Plötsligt går det en vecka, det går två, det går en månad, ett halvår... och plötsligt har det snart gått två hela år sedan jag publicerade något på den här bloggen. Livet rullar på och pga pandemin har det blivit mindre uppdrag och tid till att jobba med företaget och mer tid till att få livet att fortsätta på ett så normalt sätt som möjligt. En del fotograferingar har jag såklart haft under dessa många månaderna och ett axplock av mina favoritmotiv kommer här i en härlig mix. En vacker dag (eller en dag med klassiskt aprilväder) sätter jag mig kanske och berättar mer om alla enskilda fotograferingar. Men för nu.. håll till godo.