Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

PORTRÄTT

En fotografering ska vara ett fint minne och upplevelse – oavsett om det handlar om bilder på en växande mage eller en porträttfotografering som enbart är till för en lyxig egoboast! Jag erbjuder olika fotograferingar – allt från hemma hos/lifestyle till bröllop och företagsevent.

PORTRÄTTFOTOGRAFERING från 1200:-
Fotograferingen sker hemma hos dig och / eller annan plats som vi kommit överens om på förhand. Det finns möjlighet för flera ombyten och olika miljöer för att få så omväxlande bilder som det går.

GRAVID- & NYFÖDDFOTOGRAFERING från 2000:-
Gravidfotograferingen sker utomhus och/eller hemma hos er. Nyföddfotograferingen är en ”hemma-hos”fotograferingen några dagar efter att ni kommit tillrätta hemma. Jag dokumenterar er i hemmamiljön i lugn och ro.

MITT FÖRSTA ÅR från 4000:-
Kombinera gravidfotograferingen med dokumentation av barnets första år. Fotograferingen sker vid 4 tillfällen: gravidfotografering, när barnet är nyfött, ett halvår och ett år.

BARN- & FAMILJEFOTOGRAFERING från 1200:-
En familjefotografering/barnfotografering sker antingen hemma hos er eller ute i naturen på en mysig plats, t.ex. skog/äng/strand. Bus och skratt blandas med lugna stunder och gos med familjen.

PARFOTOGRFERING från 1200:-
Fotografering tillsammans med din käraste – i skogen, i staden, vid havet eller hemma hos er.

BOUDOIRFOTOGRAFERING
Det här är paketet för alla som vill skämma bort sig själva – lyx, glädje och vackra porträtt utlovas. Vi fotograferar utomhus, hemma hos dig eller en passande lokal – t.ex. lyxigt hotell. Kontakta mig för pris.

FÖRETAGSFOTOGRAFERING
Ett uppdrag kan vara allt från personalporträtt till webbsidan, stämningsfulla bilder på väggarna i fikarummet, eller längre projekt.
Några av mina tidigare kunder är: Allers Media AB, Bang for the bucks, Ecophon AB, Georges Guld AB, HSB Sydost, MIO AB, Qarma, Stiftelsen Spinalis, Stockholm Games, Textilia AB, Yamile förlag.
Kontakta mig för offert.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING
Priser och information om bröllopsfotografering hittar ni HÄR

Vad händer sen? Efter fotograferingen skickas ni ett webbgalleri med bilder från fotograferingen där ni i lugn och ro kan välja om ni vill beställa digitala filer eller produkter. Välj era 10 favoriter som högupplösta filer för 3500:- (inkl svartvita 4500:-) eller alla era bilder i galleriet för totalt 6500:- (inkl svartvita för 7500:-).

Reseersättning utgår med 18:-/mil vid fotograferingar utanför Stockholms län. Vid längre uppdrag tillkommer logi och boende.

%d bloggare gillar detta: