Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Musikhjälpen 2022

0
Nä, det här med att få till 10 blogginlägg innan året är tillända – det går lite sådär. Snart får jag nog planera att publicera ett om dagen om jag ska hinna klart. Redan mitten av december och vi är mitt uppe av Musikhjälpenveckan. Har ni inte redan sett det så har jag en auktion uppe för en bröllopsfotografering (5 timmar) som går ut på söndag kväll. Auktionen hittar ni HÄR.
Går ni inte i giftastankar eller planerar för ert magiska bröllop just nu så har jag en bössa där man kan vara med och bidra med 50:- (eller mer) och få chansen att vinna en valfri porträttfotografering till ett värde av 5000:- Fotograferingen sker under 2023 och skulle jag behöva ta mig utanför Stockholm/Uppsala så tillkommer reskostnad och ev logi. Bössan hittar ni HÄR.
Har ni följt Musikhjälpen i år? Vad tycker ni isf har varit det bästa? Nu återstår knappt två dygn och jag önskar att jag var ledig och bara kunde ligga i soffan och titta dygnet runt. Tyvärr är det jobb som gäller just nu så kommer inte ha hunnit se så mycket som jag hade hoppats, men jag försöker lyssna in och se lite godbitar då och då när det finns möjlighet.
Har ni några funderingar när det gäller bössan eller auktionen så går det jättebra att kontakta mig här, på insta eller facebook. Jag har fortfarande lediga lördagar till sommaren och 2024, men släng gärna iväg en fråga gällande specifikt datum så svarar jag så snart jag kan. Till alla som är med i auktionen eller bössan – stort lycka till och TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: