Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Sweet Escape – på resande fot

0
Första gången jag fick höra talas om Sweet Escape var på våren 2016. Jag fick möjlighet att fotografera Nicole som var på besök i Stockholm och sen dess har det blivit flera fotograferingar. Företaget startades upp i Indonesien och vänder sig till turister världen över som önskar boka en lokal fotograf under sin semester. Ska ni ut och resa kan jag verkligen rekommendera er att boka in en fotografering – perfekt att få en guide och proffsiga bilder från er resa på samma gång. Det är alltid jättekul att träffa personer som är ute och reser. Under pandemin blev det inga fotograferingar men nu har de äntligen kommit igång igen. Längtar själv till att komma iväg och resa igen och hoppas kunna boka in en fotografering då. Vill ni veta mer så gå in på Sweet Escape. Några av mina favoriter från tidigare fotograferingar kommer här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: