Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Way Up North + Sisters In Law

0
I veckan var jag på mitt tredje Way Up North (en konferens för bröllopsfotografer) och fick träffa en massa härliga kollegor. Tyvärr hade jag inte möjlighet att vara med hela dagen, men jag hanns se flera inspirerande talare, bl.a. Linda Eliasson och Zanna Metzer. Zanna driver, tillsammans med Kristina Grahn, Sisters in Law. Mötet fick mig påmind om en av sommarens finaste kvällar när jag var på workshop som de arrangerade ihop med fotograf Malin Norlen. Bilderna har jag inte publicerat tidigare här på webbsidan så nedan finner ni ett lite längre inlägg med några av mina favoritbilder från just den kvällen.

Föreläsare & event @sistersinlaw.se
Föreläsare & event @fotograf_Malin_Norlen
Blommor @melody_flowers
Ballonger mm @theoochjag
Smycken @schalinsofsweden
Fluga @metzerverket
Trycksaker @jjpaperworks
Brudkjol i tyll @ellenmariebridal
MUA @makeupbyaalicia
Mötesplats @thelobbystockholm
Klänning @lulus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: