Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Nytt år – nya utmaningar

0
2019 är här. Året då allting.. ja, vaddå!? Sitter i soffan med julstjärnan kvar i fönstret och ljus på soffbordet som lyser upp i mörkret. Dricker en sista julmust innan det får räcka till nästa jul (blir väl i början på november). I år har jag inte erlagt några särskilda nyårslöften, men några förhoppningar om vad året kan komma att erbjuda har jag ändå. Önskar få mer tid till upplevelser – önskar att få se nya platser. Resa mer (samtidigt som ångesten för klimatet gör sig påmind). Vill se nya platser. Andas ny luft. Längtar till Island, New York, Los Angeles – platser jag inte varit på än. Längtar även tillbaka till Azorerna, Sydney & London. Önskar mig mer tid att umgås med vänner. Få skapa nya roliga projekt. Ensam eller tillsammans med andra. Kollegor och/eller med min man. Utställning? Ny kollektion av posters? Ny webbsida? Ett nytt ben att stå på – kanske börja filma mer och utvecklas som filmfotograf? Tankarna springer runt. Hoppas på ett riktigt fint 2019.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: