Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Musikhjälpen 2018

0
Musikhjälpen är, enligt mig, en av årets absolut bästa veckor. De tar upp viktiga ämnen och berör ända in i själen. Jag har de senaste åren auktionerat ut fotograferingar till förmån för de olika engagemangen. 2016 var första året som jag auktionerade ut en bröllopsfotografering. Vinnarna som tog hem auktionen var Victor och Lisa, ett jättehärligt par från Göteborg som hade sitt bröllop på Näs Gård, några mil väster om Jönköping. Ifjol var det underbara Anna & Mikael som tog hem min bröllopsauktion. De firade sin bröllopsfest på Villa Adolfsberg på Kungsholmen i Stockholm – en fest jag sent kommer att glömma då den bjöd på så mycket kärlek, värme och engagemang.
Nu är det bara 1 vecka kvar till dess att Musikhjälpen 2018 drar igång! Håll ögonen öppna, för inom kort kommer årets auktioner upp på traderas. Så snart mina auktioner finns uppe kommer ni hitta länken till dem här, samt på min facebook och instagram. Årets tema för musikhjälpen är ”Alla har rätt att funka olika”. Mer info kommer snart.

2016 drog mina auktioner in totalt 13,690:-
2017 hamnade den summan på närmare närmare 11000:-
2018 – vad hamnar summan på i år?

Stort tack till alla som är med och bidrar till musikhjälpens insamlingar!
För mer information om årets tema besök MUSIKHJÄLPEN HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: