Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Bröllopet som försvann

0
I december blev jag kontaktad av en tidigare brud som gifte sig 2011 och vars bilder hade försvunnit. Jag började min jakt på att hitta deras bröllopsbilder och kom så nära som några månader ifrån men där tog det stopp. Gamla hårddiskar som inte ville komma igång. Kablar som inte längre gick att koppla in. CD skivor som inte vill starta upp igen. Mycket har förändrat sedan 2011. Ännu har jag dock inte gett upp, lyckas jag bara hitta nya kablar av äldre modell så finns det fortfarande en liten chans att hitta bilderna igen. Men detta går ut som en liten påminnelse, både till mig själv och mina kunder, låt inte era bilder ligga i en mörk låda och damma – gör tavlor, böcker och andra trycksaker och se till att lägga över filerna på nya hårddiskar eller andra tjänster som gör dem lätta att komma åt när man väl behöver dem.
Något positivt som allt detta grävande ändå hade med sig var alla gamla bröllop som jag sprang på och började gå igenom igen. Det har blivit några stycken under åren och jag har inte publicerat mer än en handfull här på hemsidan. Nu har jag letat upp flera av dem igen och redigerat om (i vissa fall) och tanken är att jag kommer dela med mig av dem här under en tid fram över. Vad sägs som WEDDING FRIDAY eller WEDDING WEEKEND kanske? Ett bröllop varje vecka (eller varannan) är planen. Vad tycker ni om det? Först ut är
Caroline och Henriks bröllop från 2014. De hade sitt bröllop på Kråkes Kök Tomarps Gård och hade vigseln vid vattnet. Jag minns resan dit och hur hänförd man blev av naturen – jorden var rödbrun och det var frodigt med träd och blommor var än man såg. Gården var jättefin och en underbar plats för bröllop. Strax efter vigseln drog ett oväder in och alla gästerna fick samsas om några få paraplyer och springa tillbaka upp till gården för att torka. Här kommer några av bilderna från fotograferingen. Fler bilder från Caroline och Henriks bröllop hittar ni HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: