Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Gravidfotografering i Järvastaden.

0
Förra vintern, i slutet av februari när solen börjat komma tillbaka och snön börjat smälta undan (ungefär samma tid som nu alltså) fotograferade jag Erik och Miranda som väntade på att bli föräldrar för första gången. Fotograferingen började hemma hos dem, tillsammans med katten Måns. Det blev lite lifestyle-bilder blandat med uppställda motljusbilder. Därefter gick vi ut och tog en sväng runt om i området. Där hittade vi flera härliga bakgrunder (guldfärgad panel, kakel med bär målade på och en stjärnhimmel under ett valv bl.a.). Sen tog vi oss ut till Stenhamras stenbrott när solen var på väg ner. Svårt att tro att det snart gått ett helt år sedan deras lilla Henry kom till världen. Vill ni boka en gravidfotografering kontakta mig här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: