Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Då var det dags igen…

0
Plötsligt går det en vecka, det går två, det går en månad, ett halvår… och plötsligt har det snart gått två hela år sedan jag publicerade något på den här bloggen. Livet rullar på och pga pandemin har det blivit mindre uppdrag och tid till att jobba med företaget och mer tid till att få livet att fortsätta på ett så normalt sätt som möjligt. En del fotograferingar har jag såklart haft under dessa många månaderna och ett axplock av mina favoritmotiv kommer här i en härlig mix. En vacker dag (eller en dag med klassiskt aprilväder) sätter jag mig kanske och berättar mer om alla enskilda fotograferingar. Men för nu.. håll till godo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: