Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Midsommar 2020

0
Glad midsommar alla fina människor! Här har det varit tyst ett bra tag. Jag har inte uppdaterat bloggen sen förra året. Här kommer iaf en liten midsommarhälsning med en härlig bild från årets första bröllop – ska se till att få upp bilder från fjolårets bröllop så småningom.
Årets midsommar kommer, liksom mycket annat i år pga Covid-19, bli annorlunda än tidigare år. Inga stora fester, ingen dans kring midsommarstång, inga långväga resor inbokade. Istället blir det lunch med familjen och en dag i solen. Önskar er alla en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: