Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Ännu en säsong tar fart

0
Maj, denna underbara månad. Just i år bjuder den på högsommarvärme (iaf sedan en vecka tillbaka). Körsbärsträden har både slagit ut och blommat över. Hägg och syrener sprider en ljuvlig doft. I början på året hade jag en gravidfotografering och nu i maj fick jag besöka Alicia, på knappt tre veckor, och föreviga henne tillsammans med hennes mamma Charlotte. Så fint att se dessa två tillsammans.

Ljuset ute just nu är helt magiskt. Går ni i tankarna på att boka en fotografering så gör det nu, vänta inte. Jag passade på att fotografera två av mina syskonbarn och min syster för en liten tid sedan. Vi tog några bilder i ett skogsparti innan solen hunnit gå ner. Hade förmodligen kunna stannat där hela kvällen, men så glad över bilderna som vi fick till.


Nu drar snart min bröllopssäsong igång på allvar. Om ca en vecka åker jag ner till Karlskrona för två bröllop. Ska bli jättekul att äntligen vara igång igen. Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: