Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Musikhjälpen 2015

0
Jag har som tradition de senaste åren auktionerat ut minst en fotografering och fotokonstverk till förmån för Musikhjälpen. I fjol hade jag uppe en auktion som inkluderade både en fotografering och album med de bästa bilderna i. Vinnarna bodde i Solna och vi fick till ett datum för fotografering i slutet av mars av familjens härliga barn. Bilderna ser ni här.

Årets event går av stapeln i Örebro, om inte alltför många dagar (12-18 december) och samlar in pengar för att barn i krig ska ha rätt att gå i skola. Vad ska jag auktionera ut den här gången? Skriv gärna en kommentar här eller besök min sida på facebook eller intstagram.

musikhjalpen2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: