Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Bröllop i Bath, England. 7 juni 2015.

1
För precis ett år sedan var jag bjuden till Bath i England för bröllop. Att vara gäst på ett bröllop som fotograf är något som inte händer varje dag, men trots att jag inte var där för att jobba var det svårt att inte föreviga denna härliga dag. Helen & Jerrys bröllop var underbart personligt från början till slut. Vigseln ägde rum på en lokal biograf och därifrån promenerade gästerna till festlokalen, Komedia, som låg alldeles i närheten. Maten hade gästerna fått i uppgift att ta med sig. Det blev en härlig buffé som bjöd på allt från varma pajer och härliga bakverk till knäckebröd och en tub Kalles (som vi tagit med oss från Sverige).
Bröllopsparets stora intressen är Roller Derby vilket märktes under dagen. Under utmarschen från vigseln formade lagkamraterna en båge med rullskridskor i händerna och när det var dags för bröllopsvals så var det en självklarhet att denna skulle framföras med rullskridskor på! Magiskt!

Det blev några härliga dagar i Bath (en stad med känsla av Italien) med många fina minnen. Jag hoppas att det märks i bilderna att vi hade en fantastisk helg! Tack Helen & Jerry och HAPPY ANNIVERSARY!!!

hj01hj02hj03hj04

En tanke på “Bröllop i Bath, England. 7 juni 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: