Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Magi i trollskogen. Christina, Tegelhagen.

0

christina2016

I april kom jag för första gången i kontakt med rökgranater via en kollega. Någon vecka senare blev det ett besök hos återförsäljarna i en butik i Stockholms innerstad. Jag och Christina kände oss lite malplacerade i våra sommarklänningar i butiken som förutom rökgranater framför allt sålde artiklar som hade med jakt att göra. På väggen bakom disken hängde vapen som för oss såg väldigt verkliga ut, men enligt skylten var leksaker. Vi fick, efter att ha funderat på färgvalet, med oss en blå och en vit rökgranat hem. Här ser ni resultatet. Vill ni prova detta själva så se till att läs på innan och ta med vatten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: