Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

Tack alla för ett härligt 2015. Collage från året som gått.

0

collage2015

Stort tack till alla kunder, uppdragsgivare, samarbetspartner och ni som stöttar, gillar och delar mina fotografier, för 2015. Året bjöd på många varierande roliga uppdrag.

Sommarens bröllop var, som vanligt, helt fantastiska och vädret har varit bra på alla – trots, att många av oss minns sommaren som riktigt dålig. Jennie och Victors bröllopsdag var otroligt varm. Jag minns att jag höll på att bränna fötterna på asfalten när jag promenerade hem efter fotograferingen och fick svalka mig i vattnet.

Jag har rest en hel del under året. Vid flera tillfällen var jag ute vid östra Blekinge och fotograferade till nätverket Kustvägen Sydost. I Örebro fick jag vara med när IKEA hade kick-off redan kl 7 på morgonen (inte helt lätt för en nattuggla). I Kalmar var det bröllopsmässa där jag träffade blivande brudpar. I Stockholm har jag bland annat fotograferat porträtt av barn, familjer och gravidmagar. Jag hade även lyxen att själv vara gäst på ett bröllop, i Bath, England.

Tillsamman med Frida och Farnaz (Arne & Elsa) har vi under året satt ihop ett erbjudande för Boudoirfotografering. Vi skapade ett album som finns på salongen på Landbrogatan för er som är nyfikna på detta och vill veta mer. Perfekt som morgongåva, möhippa eller en dag som du vill unna dig extra lyx!

Det har varit ett fint år som fotograf. Många härliga minnen och möten med fantastiska kunder. Så igen, stort tack! Jag önskar er alla ett magiskt 2016!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: