Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

REFERENSER

Tidigt i vår bröllopsplanering bestämde vi oss för att se till att dagen blev ordentligt dokumenterad. Vi ville ha fina bilder så vi kunde gå tillbaka och minnas dagen på bästa sätt. Vi hittade Ida genom en kollega till Sarah och fastnade direkt för hennes fina bilder. Ida var med oss under hela vår bröllopsdag och jobbade otroligt proffsigt och diskret, att vi dessutom hade väldigt kul ihop var bara en väldig bonus. Bilderna blev vi verkligen nöjda med. Varje gång vi tar fram och kicka på dem känns det lite som att vi får uppleva dagen igen. Ida lyckades verkligen fånga alla känslor och små detaljer. Tack Ida för att du var med oss på vår stora dag!
/Carl & Sarah

Ida är en fantastisk fotograf! Vi hade jätteroligt ihop när vi tog våra bilder – o vilken härlig dag. Vi är jättenöjda med resultatet. Det var ingen annan som hade liknande bröllopsbild i tidningen till exempel.
Tusen tack Ida!!!
Vänliga hälsningar
/Anna och Henrik

Vi valde att viga oss genom en liten privat vigsel som ingen annan visste något om. Kom på att det hade varit väldigt kul att meddela familj och vänner med ett kort dagen efter vigseln ägt rum och började då söka efter bra fotograf.
Hittade då Idas sida och fastnade direkt för hennes bilder som kändes mer lekfulla och speciella än många andra traditionella bröllopsbilder.
Hade redan innan lite grundfunderingar kring miljön och med Idas kreativa touch blev det fantastiska bilder!
Vi kunde inte blivit mer nöjda med valet av fotograf. Tilläggas ska att ingen av oss tycker om att bli fotograferade, men hon fick oss att slappna av och resultatet blev över förväntan – inte trodde vi att vi kunde bli så fina på bild.
Stort tack Ida!

Med vänliga hälsningar
Lennie och Åsa

Vi är mycket nöjda med Ida och hennes fotografering av oss på våran bröllopsdag! Hon fångade verkligen stunden och fick ner den på bild. Vi rekommenderar henne varmt till andra bröllopspar.
/Malin & Ola Hammarlund

Vi är så glada att vi anlitade Ida som fotograf på vårt bröllop! Vi är mycket nöjda med bilderna vi har fått och som vi kommer ha glädje av livet ut (vi blir aldrig så snygga igen!). Ida har verkligen lyckats få till en bra mix av traditionella porträttbilder, vackra detaljbilder och roliga specialbilder, precis som vi ville ha det. Även våra gäster på bröllopet har kommenterat att Ida agerade proffsigt, diskret och var så trevlig. Vi kan varmt rekommendera Ida som bröllopsfotograf!
/Anders och Karin Karlsson

När vi letade efter en fotograf på nätet råkade vi komma in på Idas hemsida och fastnade direkt för hennes bilder, de var lite annorlunda, såg så levande ut och det var inte så mycket traditionella ”uppställningsbilder”, hon hade däremot fångat alla de fina detaljerna från brudparen, precis det som vi sökte efter och hon har verkligen inte gjort oss besvikna, vi är så otroligt nöjda med alla våra bilder. Ida har verkligen hjälpt oss att komma ihåg vårt bröllop på bästa sätt, tusen tack!!
/Erika & Martin

Vi är väldigt väldigt nöjda med de bilder Ida tog på vår bröllopsdag. Hon är proffsig, kunnig och lyhörd för de önskemål man eventuellt själv har. Dessutom är hon själv påhittig, kreativ och tar egna initiativ. Vi gillade speciellt de spontana bilder som Ida tog, tex då jag borstade bort smuts från min mans byxor, eller då vi kramade om vår familj och släkt. De är så naturliga och sprider mycket värme. Vi kan absolut rekomendera Ida som fotograf på er stora dag.
/Mia & Fredrik