Fotograf Ida

BRÖLLOP ° FAMILJ ° PORTRÄTT Fotograf med bas i Stockholm

BOKA

Varmt välkomna att boka in en fotografering hos mig.
Kontakta mig via formuläret nedan eller ring på 0708/523322

collage2016

BARN- & FAMILJEFOTOGRAFERING från 1200:-
En familjefotografering/barnfotografering sker antingen hemma hos er eller ute i naturen på en mysig plats, t.ex. skog/äng/strand. Bus och skratt blandas med lugna stunder och gos med familjen. Efter fotograferingen ses vi igen för en bildvisning.

BOUDOIRFOTOGRAFERING
Det här är paketet för alla som vill skämma bort sig själva – lyx, glädje och vackra porträtt utlovas. Vi fotograferar utomhus, hemma hos dig eller en passande lokal – t.ex. lyxigt hotell. Kontakta mig för pris.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING
Ert bröllop är en av de absolut viktigaste dagarna i ert liv. Som bröllopsfotograf lyssnar jag på era önskemål, har massor av erfarenhet och en vilja att göra mitt allra yttersta för att fånga er dag på ett äkta och kärleksfullt sätt. Jag lägger stor vikt vid de små ögonblicken och de speciella detaljerna. Boka in ett planeringsmöte med mig så lär vi känna varandra. Pris från 9500:-

FÖRETAGSFOTOGRAFERING
Ett uppdrag kan vara allt från personalporträtt till webbsidan, stämningsfulla bilder på väggarna i fikarummet, eller längre projekt. Priset för en fotografering är 1500:-/timme.
Några av mina tidigare kunder är:
Allers Media AB, Arne & Elsa, Blekinge museum, Blekinge Tekniska Högskola
Ecophon AB, Georges Guld AB, HSB Sydost, Karlshamns kommun, Textilia AB, Qarma
Kontakta mig för offert.

GRAVID- & NYFÖDDFOTOGRAFERING
Gravidfotograferingen sker utomhus eller hemma hos er. Nyföddfotograferingen är en ”hemma-hos”fotograferingen några dagar efter att ni kommit tillrätta hemma. Jag dokumenterar er i hemmamiljön i lugn och ro. Efter fotograferingen ses vi igen för en bildvisning.
Paketpris: 1750:-

PORTRÄTTFOTOGRAFERING
Fotograferingen sker utomhus eller hemma hos dig.  Efter fotografering ses vi ingen för en bildvisning.
30 minuter 700:-
1,5 timma 1200:-